Junioritoiminta

Junnutiimi

Junnutiimi on tarkoitettu 13–17-vuotiaille KvR:n juniorijäsenille. Ajatuksena on mahdollistaa junioreille mukavaa toimintaa, jossa on mahdollisuus kehittää myös hevostaitoja. Junnutiimi suunnittelee toimintansa itse omien kiinnostustensa mukaan.
Vuosien aikana junnutiimi on mm. tutustunut eri lajeihin (lännenratsastus, vikellys, raviurheilu, hiihtoratsastus), osallistunut tapahtumien ja kilpailujen järjestämiseen, osallistunut myyjäisiin, käynyt ratsastustunneilla eri talleilla ja maastovaelluksella. Varat retkiin ja toimintaan junnutiimi on kerännyt itse.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan junnutiimin toimintaan, laita viestiä Kaisalle puh. 040 5346290. Uusia jäseniä junnutiimiin otetaan aina vuoden alusta.

Heppakerho