Kilpailuluvat

Jotta voit osallistua kotimaan kilpailuihin, sinulla täytyy olla jonkin SRL:n jäsenseuran jäsenyys voimassa ja (SRL perhe- tai täysjäsen) tämän seuran nimissä maksettu kilpailulupa sekä hevosen rokotusten tulee olla sääntöjen mukaiset. Aluekilpailuista ylöspäin hevosen vuosimaksun on oltava maksettuna. Ratsastaja ei voi vaihtaa edustamaansa seuraa kesken kauden, mikäli kilpailulupa on maksettu. 

Lisätietoa kilpailuluvista ja niiden hinnoista saat Suomen Ratsastajainliiton sivuilta oheisesta linkistä: Kilpailuluvat

Kilpailuluvat saat ostettua osoitteesta: https://kipa2.ratsastus.fi/shop


Kilpailuluvan pitää olla päivittynyt Kipaan ennen ratsastajan vuoden ensimmäisen kilpailun ilmoittautumista. Kilpailuluvan voi maksaa ennen kuin jäsenmaksu on maksettu. Jäsenmaksun tiedot eivät siirry välittömästi Kipaan, tietojen siirtymiseen tulee varata kolme päivää. Eli maksa myös jäsenmaksu hyvissä ajoin ennen ensimmäisiä kilpailuja. 

Jos haluat vuoden aikana korottaa esim. seurakilpailuluvan aluekilpailuluvaksi, niin aikaisempaa lupaa ei hyvitetä. Vanhaa lupaa ei myöskään tarvitse poistaa vaan uusi lupa tulee voimaan, kun maksun tiedot ovat siirtyneet Kipaan.

Kilpailujärjesetelmä: Kipa kipa.ratsastus.fi

Kirjautuminen Kipaan

- Käyttäjätunnus on sähköposti tai jäsennumero.

- Ensimmäistä kertaa luvan hankkivalla, pyydä järjestelmää lähettämään kirjautumislinkki sähköpostiisi.

- Sähköpostiosoite täytyy olla tallennettu jäsenrekisteriin. Lisäystä varten olethan yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.


Jäsen- ja lupa-asioissa palvelee KvR:n jäsensihteeri Tuija Repo, tuijarepo127@gmail.com

Antoisaa kilpailukautta 2024!

Kuvassa seuramestarit kouluratsastuksessa vuodelta 2018