Koljonvirran kenttä

RATSASTUSKENTÄN SÄÄNNÖT

Saapuessasi ratsastamaan Koljonvirralle, sitoudut kentän yleisiin käyttösääntöihin!

Ratsastuskentän siisteydestä ovat vastuussa kaikki sen käyttäjät.  Kenttä tulee jättää aina siistiin kuntoon!

Hevosen lannat poistetaan kentän pohjasta lannalle tarkoitettuihin keräysastioihin tai kottikärryillä suoraan lantalaan. Älä jätä täyttä kärryä tyhjentämättä!

Tähän osallistuvat kaikki kenttää käyttävät ja myös ratsastajien huoltajat sekä muut tukijoukot kentän laidalta huolehtivat kentän siisteydestä.

Jos rakennat esteitä, tulee ne korjata pois käytön jälkeen, jos muuta ei ole erikseen sovittu. Alueella valmiina olevat esteet palautetaan käytön jälkeen takaisin niin kuin ne olivat alueelle saapuessa.

Huomioi, että kenttä on ratsastuskoulun käytössä ja sinun tulee varmistaa yrittäjältä onko kenttä vapaana jos olet tulossa ratsastamaan kentälle. (Hanna Pesonen p.040 706 9292)

Koljonvirran Ratsastajat ry

VALMENTAUTUJAT JA KENTÄN MUUT KÄYTTÄJÄT

• Kentänkäyttömaksun voi maksaa käteisellä tallityöntekijälle tallin ollessa auki
  • Maksun voi maksaa myös ratsastuskoulun tilille FI57 1037 3000 2074 48
  • Tilille maksaessa laita viesti Hanna Pesoselle p. 040 706 9292
  • Maksut

KvR jäsen  10€

Ei jäsenet   12€

• Mikäli haluat vuokrata koko kentän yksityiskäyttöösi, ota yhteyttä Hannaan.