Seuran hallitus

Koljonvirran Ratsastajat ry:n hallitus vuonna 2022:

Puheenjohtaja:

Pinja Maijala

pinja.maijala12@gmail.com

p. 040-5394770


KvR ry:n puheenjohtaja Pinja Maijala

Hei!

Olen Pinja Maijala ja aloitin hallituksessa keväällä 2019. Hevosharrastuksen puolestaan olen aloittanut jo aivan lapsena, joskin ratsastuksesta olen välillä pitänyt taukoa useamman vuoden, kunnes innostuin uudelleen harrastamaan näin aikuisena.

Halusin mukaan hallitukseen, sillä olen kiinnostunut tämän alueen hevostoiminnasta ja sen mahdollisuuksista. Tarvittaessa minulta sujuvat myös pienet remppahommat sekä kehitän ja ideoin toimintaa mielelläni. Minut valittiin puheenjohtajaksi kaudelle 2021 ja tartun tähän tehtävään täydellä teholla.

Tällä hetkellä lajini on pääasiassa kouluratsastus, mitä harjoittelen ahkerasti Koljonvirran ratsastuskeskuksessa, mistä minut voikin usein bongata. Minulla on myös vuokraponi toisella tallilla, jota ratsastan pari kertaa viikossa. Otan mielelläni vastaan palautetta ja ehdotuksia seuratoimintaan liittyen, rohkeasti vain juttelemaan!

Varapuheenjohtaja:

Jenna Hartojoki

hartojoki.j@gmail.com

p. 040 740 4565

Olen Jenna Hartojoki ja päädyin vähän vahingossa hallitukseen keväällä 2020. Tällä hetkellä toimin hallituksen varapuheenjohtajana. 

Kuvailen itseäni usein hevosurheilun sekakäyttäjäksi; kasvatan shetlanninponeja, harrastan raviurheilua ja tällä hetkellä ratsastan puoli aktiivisesti. Elämäni on ollut käytännössä yhtä hevostelua ja hevosala on tuonut myös leivän pöytään hevostenhoitajana ravitalleilla. Kotona minulla oma viiden hevosen talli, jossa harrastan leppoisasti ja hevos lähtöisesti. Huoleton on hevoseton – ne sanoo, joten huolia minulla on riittänyt 12 vuotiaasta asti..

Hevosala näyttelee roolia myös työssäni, sillä opetan Ylä-Savon ammattiopistossa hevos- ja maatalousalan opiskelijoita. Syksyllä 2019 herättelin vuosien tauon jälkeen myös ratsastusharrastusta ja tavoitteenani on kisata omalla tasollani este- ja kouluratsastuksessa.

Olen hallituksen varapuheenjohtaja ja hallituksessa haluan kantaa korteni kekoon meidän hienon ratsastus seuramme hyväksi. Arki on hektistä ja oma panokseni on sen mukainen hallituksessa. Viihdyn hommissa, joissa saa tehdä fyysistä juttua, mutta toisaalta olen myös hyvä hanke kiemuroissa ja tiedottamisessa. Siitä syystä olenkin mukana tiedotus- kiinteistö- ja junnutiimeissä


Sihteeri ja jäsensihteeri:

Anna-Mari Eskelinen

annam.eskelinen@gmail.com

Olen Anna, Koljonvirran Ratsastajat ry:n jäsensihteeri ja seuran hallituksen jäsen vuodesta 2017. Vastuualueinani ovat jäsenasioiden lisäksi kilpailu- ja seuratoiminta, joten ideoita ja toiveita otan mielellään vastaan.
Aloitin ratsastuksen v. 2000 Koljonvirralla ja melkein siitä lähtien olen myös ollut KvR:n jäsen. Käyn edelleen säännöllisesti tunneilla, minulla on vuokrahevonen ja kisailen harrastusmielessä seuratasolla. Vapaa-aika kuluu siis hyvin suurelta osin hevosten tai seuratoiminnan parissa. Olen kiinnostunut ratsastajan fyysisen kunnon vaikutuksesta ratsastamiseen ja lajissa kehittymiseen. Hevosharrastuksessa parasta on sen monipuolisuus. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa harrastaa. Ratsastaessa ja hevosten kanssa puuhaillessa muut asiat unohtuvat kokonaan, joten tallille lähteminen on usein tervetullut hengähdystauko arjen muista velvollisuuksista.


Rahastonhoitaja:

Hanne Bunda

p. 050 3790648

bundahanne176@gmail.comLaura Huusko

p. 040 0713131

laura.huusko@kekale.fi

Olen Laura Huusko ja aloitin Koljonvirran ratsastajien hallituksessa vuoden 2021 alussa. Olen aloittanut heppailut Koljonvirran tallilla noin 23 vuotta sitten ja suurimman osan ajasta olen ollut myös jäsenenä. Aikuisiällä on ollut toki myös vähemmän aktiivisia vuosia. Olen harrastanut ratsastusta 7 vuotiaasta asti  ja kilpaillut kouluratsastuksessa, kenttäratsastuksessa  ja vikellyksessä mutta esteratsastuksessa aktiivisemmin  ja kilpaillut 120cm tasolle saakka. Olin myös osa  Koljonvirran Ratsastajien vikellys teamia missä kilpailtiin vikellyksen SM- tasolla saakka.. On aivan mahtavaa että vikellys harrastus on tullut uudestaan seuran toimintaan! Halusin hallitukseen mukaan koska sydämeni sykkii vahvasti omalle vanhalle kotiseuralle ja haluan päästä vaikuttamaan ja viemään seuran kehitystä eteenpäin ja myös olla mukana toteuttamassa  seuran juhlavuotta 2022. Kaukaisen asuinpaikkani ja vasta perustetun yrityksen kiireiltä autan mahdollisimman paljon seuratoiminnassa etänä ja paikalla talkoilemassa aina kun kiireiltäni ehdin. Mukavia heppailuja kaikille ja jutellaan kun tavataan :)!


Salla Nousiainen

Olen Salla Nousiainen ja hallituksessa olen vieraillut useaan otteeseen, meillä on vähän tälläinen on-off suhde, parhaani mukaan yritän osallistua talkoisiin ja seuran toimintaan kiireellisen päätyöni ohella. Lapsesta asti minulla on ollut hevosia ja pari hevosalan ammattiakin on tullut opiskeltua, viimeisimpänä hevostenvalmentajan at, osaamisalana hevoshieronta. Kilpaillut olen jonkin verran aluetasolla niin este,-kuin kouluratsastuksessakin, olen myös innokas raveissa kävijä ja totoaja. Nykyisenä ratsunani toimii tamma Marmeid, jonka kanssa yhteistä kavioliittoa takana 8v, Martta nimellä tunnettu lempeä jättiläinen tuli minulle 2v ja olemme pääseet yhdessä kasvamaan ja kouluttautumaan näiden vuosien aikana.

 Tällä hetkellä häärin hallituksessa kiinteistö, seuratoiminta ja tiedotus tiimeissä, mitä hektiseltä arjeltani pystyn. Nähdään hevostellessa ja hymyillään kun tavataan!


Pinja Marin

pinjaliisaah@gmail.com

p. 045 2009960

Olen Pinja Marin, Koljonvirran Ratsastajat Ry:n hallituksen jäsen. Aloitin hallituksessa vuoden 2021 alussa. Hallituksessa olen mukana seuratoimintatiimissä, olen yksi nuorisovastaavista ja toinen heppakerhon vastaavista.

Olen ollut hevosten kanssa tekemisissä oikeastaan koko ikäni. Isälläni ja ukillani oli lapsuuteni ajan ravihevosia, joita sai ihastella aidan takaa ja kun viimeinen ravihevonen lähti, osti ukki minulle ja siskoilleni shetlanninponin. Tällä hetlellä meillä on kaksi shettistä. Koljonvirran Ratsastuskeskuksella aloitin tunneilla käymisen 12-vuotiaana ja olen ollut Koljonvirran Ratsastajien jäsen nyt 3 vuotta.

Koljonvirralla käyn säännöllisesti viikkotunneilla, sekä estetunneilla. Olen aktiivisesti mukana myös tallin muussa toiminnassa. Olin viime vuoteen asti mukana junnutiimissä, toimin alkeiskursseilla avustajana ja olen aktiivisesti mukana kilpailutoiminnassa, niin toimihenkilönä kuin kilpailijanakin. Ratsastus on minulle hyvin rakas laji ja ihana tapa rentoutua koulun ja töiden ohella.


Kaisla Kurkela


Tuija Repo