Seuran hallitus

Koljonvirran Ratsastajat ry:n hallitus vuonna 2023:

Pinja Maijala (pj), Salla Nousiainen, Kaisla Kurkela, Tuija repo, Hanne Bunda, Pinja Marin, Tiia Niskanen, Silja Rönkkö ja Saimi Rönkkö, sekä Essi Marin (juniorijäsen)

Esittelyt ja yhteystiedot alla. Vastuualueet löydät sivupalkista


Puheenjohtaja:

Pinja Maijala

pinja.maijala12@gmail.com

p. 040-5394770

KvR ry:n puheenjohtaja Pinja Maijala

Hei!

Olen Pinja Maijala ja aloitin hallituksessa keväällä 2019. Hevosharrastuksen puolestaan olen aloittanut jo aivan lapsena, joskin ratsastuksesta olen välillä pitänyt taukoa useamman vuoden, kunnes innostuin uudelleen harrastamaan näin aikuisena.

Halusin mukaan hallitukseen, sillä olen kiinnostunut tämän alueen hevostoiminnasta ja sen mahdollisuuksista. Tarvittaessa minulta sujuvat myös pienet remppahommat sekä kehitän ja ideoin toimintaa mielelläni. Minut valittiin puheenjohtajaksi kaudelle 2021 ja tartun tähän tehtävään täydellä teholla.

Tällä hetkellä lajini on pääasiassa kouluratsastus, mitä harjoittelen ahkerasti Koljonvirran ratsastuskeskuksessa, mistä minut voikin usein bongata. Minulla on myös vuokraponi toisella tallilla, jota ratsastan pari kertaa viikossa. Otan mielelläni vastaan palautetta ja ehdotuksia seuratoimintaan liittyen, rohkeasti vain juttelemaan!


Varapuheenjohtaja:

Salla Nousiainen

sallak488@gmail.com

p. 045 2344439


Hei! Olen Salla Nousiainen ja toimin tällä kaudella varapuheenjohtajana. Mukana hallituksessa olen ollut useamman vuoden. Kilpailutoiminta on lähellä sydäntäni ja kuulunkin kisatiimiin sekä tiedotustiimiin. Olen ollut hevosten kanssa pikkutytöstä saakka omistaen omia hevosia sekä opiskellen myös hevosalan ammatteja. Mukavia turpaterapia hetkiä kaikilleSihteeri:

Kaisla Kurkela

kaisla.kurkela@gmail.com

p. 040 4171164


Hei! Olen Kaisla Kurkela ja toista vuotta hallituksessa mukana. Tänä vuonna toimin hallituksen sihteerinä, sekä olen osa kisa- ja tiedotustiimejä. Asun edelleen Helsingissä ja eläinlääkäriopinnot ovat edenneet lähes puoleen väliin ja tänä keväänä pitäisi valmistua kandiksi.

Täällä Helsingissä elämä pyörii hevosten ja vuoden ikäisen lapinporokoira Siidan ympärillä. Minulla on puoliylläpitohevonen, vuokrahevonen ja kaksi hoitohevosta. Ankan kanssa treenataan puolivakavasti koulua, kaulanaruillaan ja maastoillaan ja vuokrahepan kanssa myös hypätään. Viime kesänä suoritin myös raviohjastajan C-ajoluvan ja edelleen käyn säännöllisen epäsäännöllisesti treenaamassa móntea toisessa kuvassa olevan Nallen kanssa. Muu aika meneekin sitten tallitöissä sekä töissä hoitajana pieneläinlääkäriasemalla ja hevossairaalalla. Tärkeää arjessa on myös oheisliikunta, että kroppa pysyy menossa mukana.

Hallituksen jäsenenä toivoisin omalta osaltani auttavani tekemään seurasta kaikille mukavan yhteisön harrastaa ja viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Lisäksi seuran arvoista tahtoisin nostaa esille hevosten kunnioittamisen ja niiden hyvinvoinnista huolehtimisen. Nauttikaa hevosten seurasta!
Jäsensihteeri:

Tuija Repo 

tuijarepo127@gmail.com

p. 045 6796888


Moikka! Olen Tuija Repo. 48-vuotias "tätiratsastaja". Muutamia vuosia olen harrastanut heppailua ja ratsastellut. Torstaisin on vakiotunti Koljonvirran Ratsastuskeskuksessa.

Nyt olen Koljonvirran Ratsastajien hallituksessa mukana toista vuotta, tänä vuonna 2023 jäsensihteerin pestissä.
Innokas talkoiluissa kävijä, alkeis/minijatkokursseilla olen ollut melkeinpä viikottain talutusapuna.
Viime keväänä olin apuna heppakerhossa ja kesällä kepparitouhuissa useamman kerran.

Tykkään touhuta kaikkea ja olla avustamassa siellä sun täällä.
Hymyillään kun tavataanRahastonhoitaja:

Hanne Bunda

bundahanne176@gmail.com

p. 0503790648Pinja Marin

pinjaliisaah@gmail.com

p. 045 2009960


He vaan, miun nimi on Pinja Marin! Oon Koljonvirran Ratsastajien hallituksen jäsen jo kolmatta vuotta. Aloitin hallituksessa vuoden 2021 alussa juniorijäsenenä, jonka jälkeen siirryin vuonna 2022 viralliseksi jäseneksi. Hallituksessa olen mukana juniori- ja seuratoiminta-, kilpailu-, ja tiedotustiimeissä.

Koljonvirralla käyn säännöllisesti viikkotunneilla, sekä esteryhmässä. Olen aktiivisesti mukana myös tallin muussa toiminnassa, talkoissa, kilpailuissa yms.
Junnuna olin mukana seuran junnutimissä, toimin edelleen alkeiskursseilla avustajana aina kun mahdollista ja olen aktiivisesti mukana kilpailutoiminnassa, niin toimihenkilönä kuin kilpailijanakin.

Ratsastusta olen harrastanut 10 vuotta, ensin omalla ponilla ja sen jälkeen Koljonvirralla. Harrastamiseni muuttui hieman viime syksynä, kun muutin Joensuuhun opiskelemaan. Innokkaana harrastajana olen kuitenkin osallistunut melkein viikoittain tunneille ja käynyt edelleen myös estetreeneissä, sekä kilpailemassa. Olen siis edelleen aktiivisesti mukana tallielämässä ja minut löytääkin sieltä lauantaisin, usein myös perjantaisin. Muutto toiselle paikkakunnalle ei siis ole pahemmin vähentänyt osallistumistani, vaikka niin olisi voinut luulla :DTiia Niskanen

tiia.niskanen@hotmail.com

p. 044 9889917 


Moikka! Mun nimi on Tiia Niskanen ja olen hallituksessa ensimmäistä vuotta. Koljonvirralle eksyin alunperin ystävän kautta, joka vinkkasi vuokraajaa vailla olevasta hevosesta. Nykyään kyseinen hevonen ei koljonvirralla asu, mutta jäin itse seuraan mukaan talkoilemaan kun seuratoiminta kiinnosti. Hevosmaailmoissa olen pyörinyt nyt noin 20 vuotta niin ratsu- kuin ravipuolella. Olen omistanut muutamia hevosia ja nykyäänkin minulla on oma lämminverinen. Lisäksi vuokraan Martta-tammaa useamman kerran viikossa. 
Olen ollut aktiivinen seuratoimija useissa eri seuroissa, joten tuntui luonnolliselta yhdistää rakas harrastus ja halu toimia yhteisössä muiden hyväksi.
Silja Rönkkö

siljaliina3@gmail.com

p. 044 0916143Saimi Rönkkö

saimi.ronkko@gmail.com

p. 044 3081339


Hei kaikille!
Olen Saimi Rönkkö ja aloitin tänä vuonna 2023 hallituksessa! Olen jo useampana menneenä vuotena osallistunut aktiivisesti seuran järjestämiin tapahtumiin, kuten kisoihin ja erilaisiin talkoisiin! Tänä vuonna minulle tarjoutui mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan hallitukseen! 

Hevoset ovat syntymästäni asti olleet osana elämääni, oman ponimme kautta. Tämän jälkeen siirryin eri ratsastuskouluihin ja noin yhdeksän vuotta sitten löysin tieni Koljonvirralle!

2022 syyskuussa muutin opiskelemaan Jyväskylään liikuntatieteiden perässä. Vaikkakin arkipäivät menevät pääosin Jyväskylässä opiskellen ja heppaillen, niin melkein joka viikonloppu olen koti savoon eksynyt takaisin.

Pidän eniten kun pääsee itse ideoimaan ja toteuttamaan, varsinkin, kun kyse on hevosten parissa toimimisesta!Juniorijäsen:

Essi Marin

essi.marin@gmail.com

p. 0451049393


Hei, olen Essi Marin! Olen Koljonvirran Ratsastajien hallituksessa ensimmäistä vuotta juniorijäsenenä. Kilpailutoiminnassa olen ollut mukana useita vuosia, jonka takia olenkin  kisatiimissä. 

Hevosten parissa olen oikeastaan ollut koko ikäni. Isälläni ja ukillani oli lapsuuteni ajan ravihevosia, joita sitten aidan takaa ihasteltiin. Kun viimeinen ravihevonen lähti, osti ukki minulle ja siskoilleni yllätykseksi oman shetlanninponin. Tällä hetkellä meillä on kaksi shetlanninponia Anastcia K ja Poju sekä ravileasing sopimuksella hevonen E.V. Andy, jonka kanssa käymme aktiivisesti raveissa. 

Ratsastamisen aloitin 10 vuotta sitten omalla ponillamme ja Koljonvirralla aloin käymään 8 vuotta sitten. Olen ollut aktiivisena mukana myös tallin muussa toiminnassa. Olen ollut mukana junnutiimissä ja toiminut alkeiskurssilla taluttajana. Ratsastaminen on nyt jäänyt 2 vuotta sitten vähäiselle polviongelmien takia. Nyt kuitenkin asiat alkavat järjestymään ja tämän vuoden puolella pitäisi päästä taas aktiiviseen ratsastamiseen. Vaikka ratsastus onkin jäänyt olen käynyt aktiivisesti tallilla, ollut mukana kisatoiminnassa ja hoitanut omia hevosia. Hevoset ovat todella tärkeä osa elämääni ja lähellä sydäntäni.