Seuran hallitus

Koljonvirran Ratsastajat ry:n hallitus vuonna 2024:

Pinja Maijala (pj), Mervi Yli-Hukka, Kaisla Kurkela, Hanne Bunda, Veera Tiainen, Tiia Niskanen, Silja Rönkkö, Saimi Rönkkö, sekä Essi Marin (juniorijäsen)

Esittelyt ja yhteystiedot alla. Vastuualueet löydät sivupalkista


Puheenjohtaja:

Pinja Maijala

pinja.maijala12@gmail.com

p. 040-5394770

KvR ry:n puheenjohtaja Pinja Maijala

Hei! 
Olen Pinja Maijala ja hallituksessa olen ollut mukana vuodesta 2019 alkaen. Hevosharrastuksen puolestaan olen aloittanut jo aivan lapsena, joskin ratsastuksesta olen välillä pitänyt taukoa useamman vuoden ajan, kunnes innostuin uudelleen harrastamaan näin aikuisena. Tällä hetkellä harrastan monipuolisesti oman ponini kanssa ja käyn myös ahkerasti ratsastustunneilla sekä valmennuksissa. Hallituksessa olen puheenjohtajana neljättä kauttani ja kuulun myös kisa- ja kiinteistötiimiin. Kehitän ja ideoin toimintaa mielelläni ja osallistun aktiivisesti myös SRL kokoontumisiin. Kuulun myös vuonna 2023 käynnistyneeseen Itiksen harrastetiimiin.


Varapuheenjohtaja:

Mervi Yli-Hukka

mervi.yli-hukka@hotmail.fi

p. 050 373 8216

Olen Mervi Yli-Hukka ja uudelleen mukana hallituksessa. Tällä kaudella toimin varapuheenjohtajana. Edellisen kerran olin mukana vuodet 2019-2020 ja jälkimmäisen puheenjohtajana. Minut voit nähdä lähes aina, kun jotain tapahtuu, kuten kisojen buffassa, talkoissa, tapahtumissa ja vikeltäjien treeneissä. Olen yksi somevastaavista ja mukana kiinteistötiimissä sekä vikellystiimissä. Kisabuffan vastuuhenkilönä minut taidetaan silti parhaiten tuntea. Koljonvirran Ratsastuskeskuksella tapaat minut viikoittain useimmiten torstaina ja perjantaina. Vikeltäjien mukana toimin sunnuntaisin. Ole rohkeasti yhteyksissä,jos jokin asia mietityttää. Yhdistysaktiivina on tullut toimittua useiden vuosien ajan. Yritän kannustaa ihmisiä yhteisölliseen kulttuuriin,kuten talkoiluun, tässä yksilökeskeisemmäksi muuttuneessa yhteiskunnassa, näyttämällä itse esimerkkiä. Hoen usein,että "Miksi en antaisi hetken aikaani muidenkin hyväksi, silloin se työmäärää on kaikilta vähempänä."
Yhdessä olemme enemmän!Sihteeri:

Kaisla Kurkela

kaisla.kurkela@gmail.com

p. 040 4171164

Hei! Olen Kaisla Kurkela ja kolmatta vuotta hallituksessa mukana. Tänä vuonna toimin hallituksen sihteerinä, sekä olen osa kisatiimiä sekä mukana seuran Tähtiseura-projektissa. Asun edelleen Helsingissä ja eläinlääkäriopinnot ohat edenneet siihen pisteeseen, että olen valmistunut kandiksi ja kandikesä ja eläinlääkärin työt häämöttää jo reilun vuoden päästä.

Täällä Helsingissä elämä edelleen pyörii hevosten ja  nyt kahden vuoden ikäisen lapinporokoira Siidan ympärillä. Hevosista edelleen elämässä on puoliylläpitohevonen Ankka, useita muita ratsastettavaksi sekä tallillinen ravihevosia. Ankan (kuvassa) kanssa treenataan puolivakavasti koulua, kaulanaruillaan ja maastoillaan. Viime vuonna osallistuin Móntekypärät kilpailusarjaan ja edelleen mónte on tiiviinä osana elämää. Muu aika meneekin sitten tallitöissä ja ajamassa hevosia lähinnä Vermossa ravitallilla, sekä töissä hoitajana pieneläinlääkäriasemalla ja hevossairaalalla. Tärkeää arjessa on myös oheisliikunta, että kroppa pysyy menossa mukana.

Hallituksen jäsenenä toivoisin omalta osaltani auttavani tekemään seurasta kaikille mukavan yhteisön harrastaa ja viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Lisäksi seuran arvoista tahtoisin nostaa esille hevosten kunnioittamisen ja niiden hyvinvoinnista huolehtimisen. Nauttikaa hevosten seurasta!Rahastonhoitaja:

Hanne Bunda

bundahanne176@gmail.com

p. 0503790648
Saimi Rönkkö

saimi.ronkko@gmail.com

p. 044 3081339

Hei! Olen Saimi Rönkkö, reipas parikymppinen opiskelija ja olen toista kauttani Koljonvirran ratsastajien hallituksessa. Hallituksessa mieluisimmiksi hommiksi on muotoutunut somen pyörittäminen, sekä kilpailuiden järjestäminen, joten kuulunkin tiedotus- ja kisatiimiin. Näissä tehtävissä korostuu ihmis- ja hevosläheisyys, jotka ovat mielestäni parhaita asioita hallitushommissa! 


Liikuntapedagogiikan opinnot pyörivät tiiviisti Jyväskylässä, mutta vietän lähes poikkeuksetta viikottain useita päiviä myös Savossa; töiden ja ystävien parissa. Hevoskuviot pyörivät säännöllisesti niin Jyväskylässä kuin Iisalmessakin ja luovat kiireiseen arkeen ihanaa vastapainoa. Luonteeltani olenkin iloinen ja aktiivinen menijä ja lähdenkin herkästi mukaan asiaan kuin asiaan. Tiia Niskanen

tiia.niskanen@hotmail.com

p. 044 9889917 

Moikka! Mun nimi on Tiia Niskanen ja olen hallituksessa nyt toista vuotta. Eksyin alunperin hallituksen ja seuran toimintaan vuokrahevosen kautta, joka asui koljonvirralla. Seuratoiminta on aina ollut lähellä sydäntäni ja olenkin kuulunut useampaan hallitukseen elämäni aikana, joten tuntui vain luonnolliselta yhdistää harrastukset toisiinsa. 

Hevosmaailmassa olen pyörinyt yli 20 vuotta niin ravi- kuin ratsumaailmassa. Nykyään minulla on lämminverinen ja suomenhevonen itselläni, joiden kanssa perehdytään ratsastuksen saloihin.

Veera Tiainen

veera.tiainen@timaco.fi

p. 044 755 1412


Moikka mä oon Veera Tiainen. Olen mukana hallituksessa nyt ekaa vuotta. Seuran toiminnassa olen mukana vikellyksen kautta joten kuulunkin vikellystiimiin ja junnutiimin ohjaajana aloitin myös. Hevoset ovat kuuluneet elämääni aina. Kuvassa näkyvä hevonen toimiikin KvR:n vikellyshevosena. 😊
Silja Rönkkö

siljaliina3@gmail.com

p. 044 0916143

Hei! Olen Silja Rönkkö, parikymppinen tuleva opiskelija. Olen nyt toista vuotta mukana seuran hallituksessa. Tällä hetkellä arkeni pyörii kohta loppuvan armeijan ja hevostelun ympärillä. Se luo omat haasteensa ajankäytön kanssa, mutta aikaa hevosten kanssa tekemiseen on löytynyt aina lomilta ja kohta pääseekin jo takaisin normaaliin rutiiniin. 

Hallituksessa olen mukana kisoja järjestämässä, sekä myös niissä aktiivisesti kilpailemassa. Minut usein löytääkin tallilta kisapäivinä ja viikonloppuisin. Parasta hallituksessa ja seurassamme on yhteishenki ja yhdessä positiivisella asenteella toimiminen!Juniorijäsen:

Essi Marin

essi.marin@gmail.com

p. 0451049393

Moikka, mun nimi on Essi Marin ja oon hallituksessa toista vuotta juniorijäsenenä. Tällä hetkellä olen mukana kisatiimissä sekä junioritoiminnassa.

Hevosten parissa vietän edelleen päiväni ja  tallissamme asustelee vieläkin kaksi shetlanninponia Anastacia K ja Poju sekä Amerikkalainen lämminverinen E.V. Andy. Ratsastaminen on jäänyt vähäiselle 3 vuotta sitten tapahtuneen tapaturman jäljiltä, mutta hallitushommien kautta on päässyt erilaiseen hevostoimintaan mukaan.