KvR Seuracup 2022

KvR seuracup on kilpailusarja kaikille SRL:n alaiseen ratsastusseuraan kuuluville. Pisteitä kerätään Koljonvirran Ratsastajien järjestämissä seurakilpailuissa vuonna 2022.

KILPAILUSARJAT

Kouluratsastus

• Sarja Juniorit (alle 18-vuotiaat). Juniorina kilpailet sen vuoden loppuun, jolloin täytät 18 vuotta.
  • Sarja Seniorit

Esteratsastus

• Sarja Juniorit (alle 18vuotiaat). Juniorina kilpailet sen vuoden loppuun, jolloin täytät 18 vuotta.
  • Sarja Seniorit

SÄÄNNÖT

• KvR Seuracupissa on sarjat juniori- ja senioriratsastajille sekä koulu, että esteratsastuksessa
  • Kilpailuihin osallistuva ratsastaja osallistuu automaattisesti seuracuppiin. Jos ratsastaja ei halua osallistua voi hän ilmoittaa siitä ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Harjoitusluokasta ei kerry seuracup pisteitä
  • Esteratsastusluokkia järjestetään kilpailuissa ristikko–100 cm tasolla
  • Kouluratsastusluokkia järjestetään kilpailuissa heC-heA tasolla
  • Jos ratsastaja osallistuu useammalla hevosella samaan luokkaan, lasketaan pisteisiin korkeimman sijoituksen saanut suoritus
  • Jos ratsastaja osallistuu useampaan luokkaan, lasketaan pisteisiin vaativamman tason suoritus. Esimerkiksi jos ratsastaja osallistuu 50 cm:n ja 70 cm:n luokkiin, ratsastaja saa pisteet 70 cm:n sijoituksen mukaan.
  • Tasapistetilanteessa 1. sijojen määrä ratkaisee, jos edelleen tasapistetilanne niin 2. sijojen määrä ratkaisee jne. Mikäli tilanne on edelleen tasan lasketaan yhteen sijaluvut kaikista osakilpailuista ja pienimmän tuloksen saanut voittaa.
  • Sarjan voittaa eniten pisteitä kerännyt ratsastaja
  • Pistetilanne päivitetään jokaisen kilpailun jälkeen
  • Jokaisessa luokassa palkitaan voittaja sekä sijoittuneet ratsukot ruusukkein
  • Vuoden viimeisissä kilpailuissa palkitaan sarjan paras kisasatulahuovalla sekä pokaalilla ja sijat kaksi ja kolme palkitaan lahjakortein/ tavarapalkinnoin.
  • Osakilpailuita järjestetään vähintään 4 kpl vuoden 2022 aikana
  • Koljonvirran Ratsastajat ry pidättää oikeudet muutoksiin

PISTEYTYS

• 1. sija: 10 p.
  • 2. sija: 8 p.
  • 3. sija: 7 p.
  • Muut sijoitukset: 5p.
  • Muut hyväksytyt suoritukset: 2 p.
  •  Hylätyt/keskeyttäneet suoritukset: 0 p.