KvR Seuracup 2021

KvR seuracup on kilpailusarja Koljonvirran Ratsastajat ry:n jäsenille. Pisteitä kerätään Koljonvirran Ratsastajien järjestämissä seurakilpailuissa vuonna 2021.

KILPAILUSARJAT

Kouluratsastus

• Sarja Juniorit (alle 18-vuotiaat). Juniorina kilpailet sen vuoden loppuun, jolloin täytät 18 vuotta.
  • Sarja Seniorit

Esteratsastus

• Sarja Juniorit (alle 18vuotiaat). Juniorina kilpailet sen vuoden loppuun, jolloin täytät 18 vuotta.
  • Sarja Seniorit

SÄÄNNÖT

• KvR Seuracupissa on sarjat juniori- ja senioriratsastajille sekä koulu, että esteratsastuksessa
  • Cup on avoin kaikille Koljonvirran Ratsastajien jäsenille
  • Kilpailuihin osallistuva seuran jäsen osallistuu automaattisesti seuracuppiin. Jos ratsastaja ei halua osallistua, voi hän ilmoittaa siitä ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Harjoituskilpailuluokasta ei kerry seuracup pisteitä
  • Esteratsastusluokkia järjestetään kilpailuissa 40–100 cm tasolla
  • Kouluratsastusluokkia järjestetään kilpailuissa heC-heA tasolla
  • Jos ratsastaja osallistuu useammalla hevosella samaan luokkaan, lasketaan pisteisiin
    korkeimman sijoituksen saanut suoritus.
  • Jos ratsastaja osallistuu kilpailuissa useampaan luokkaan, lasketaan pisteisiin vaativamman tason suoritus. Esimerkiksi jos ratsastaja osallistuu 50 cm:n ja 70 cm:n luokkiin, ratsastaja saa pisteet 70 cm:n sijoituksen mukaan.
  • Tasapistetilanteessa 1. sijojen määrä ratkaisee, jos edelleen tasapistetilanne niin 2. sijojen määrä ratkaisee
  • Sarjan voittaa eniten pisteitä kerännyt ratsastaja
  • Pistetilanne päivitetään jokaisen kilpailun jälkeen
  • Vuoden viimeisissä kilpailuissa palkitaan sarjan paras voittoloimella sekä pokaalilla ja sijat kaksi ja kolme palkitaan lahjakortein/ tavarapalkinnoin
  • Osakilpailuita järjestetään 4kpl vuoden 2021 aikana
  • Koljonvirran Ratsastajat ry pidättää oikeudet muutoksiin

PISTEYTYS

• 1. sija : 7 p.
  • 2. sija: 5 p.
  • 3. sija: 4 p.
  • Muut sijoitukset: 3 p.
  • Muut hyväksytyt suoritukset: 2 p.
  • Hylätyt/keskeyttäneet suoritukset: 1 p.