31.5.2022

Koljonvirran Ratsastajat ry hallituksen kokousmuistio

Todettiin kokous päätösvaltaiseksi, hyväksyttiin esityslista sekä edellisen kokouksen pöytäkirja. 

Keskusteltiin alkuvuoden kilpailutuloista ja taloustilanteesta. Toistaiseksi pysytty talousarviossa. Keskusteltiin ratsastuskentän tilasta, hiekkaa kentällä on edelleen paljon, mutta pelkkä hiekan poistaminen  lisää riskiä, että salaojasora nousee ja sekoittuu pintamateriaaliin. Kevään aikana kentän kunnostusasioita selvitelty edelleen. Saatu suuntaa-antava tarjous A.Iivanaiselta, mutta tarkkaa kokonaissummaa työlle ei ole tiedossa. Kun arvio kokonaissummasta saadaan päätetään, miten edetään. 
Seuratoiminta-avustusten käyttökohteista keskusteltu. Ratsastussimulaattoriharjoitus pidetään 13.6., mahdollisesti syksyllä tarjotaan mahdollisuus simulaattoriharjoitukselle uudelleen. Päätettiin myös etäluentojen järjestämisestä syksyllä, aiheina ratsastajan oheisharjoittelu ja ravitsemus. 

Päätettiin alkaa järjestellä seuramatkaa Helsinki International Horse Show-tapahtumaan syksyllä, yhteistyö KiuRan kanssa. 

Seurakehittäjät kävivät 14.5., tapaamisen perusteella lähdetään kehittämään seuralle kirjallista toimintalinjaa ja selkiyttämään toiminnan arvoja. Jäsenistö otetaan mukaan kehittämiseen. Päätettiin lähteä täyttämän Olympiakomitean sivulla Tähtiseurapolkua, tehdään myöhemmin päätöksiä, haetaanko Tähtiseuraksi. 

Keskuslteliin junioritoiminnasta. Loppuvuoden aikana pyritään virkistämään junioritoimintaa, heppakerhotoiminta jatkuu syksyllä.

Juhlalogollisten seuravaatteiden viimeinen tilauspäivä on 30.6.2022, kyseiseen päivään mennessä on oltava  maksu seuran tilillä, jotta jäsenen tilaus laitetaan eteenpäin. 

Keskusteltiin kesäkuulle suunnitelluista kilpailuista. Kentän pohjan kunnostus kilpailuja varten ja kilpailujen aikana aiheuttaa paljon kuluja ja mahdollisesti isommat luokat (80-90cm) pitäisi jättää estekisoista pois. Koulukilpailut mahdollisesti voitaisiin järjestää. Mietittiin eri vaihtoehtoja ja päätettiin selvittää, voisiko kisat siirtää Hingunniemeen Kiuruvedelle ja paljonko kilpailujen järjestäminen toisi meille lisäkuluja. Tehdään päätökset mahdollisesta kilpailujen perumisesta sitten, kun saadaan vastaukset YSAO:lta ja A.Iivanaiselta, päätökset tehdään pe 3.6.  Kisojen perumisen perusteena rahan säästäminen kunnostustyötä varten, ja lisäksi toiveena olisi päästä mahdollisimman pian aloittamaan työt kentällä. 

Päätetty lähteä mukaan Liikutaan Yhdessä Iisalmi -tapahtumaan 26.8. klo 17.30-19. 

Seuraava kokous maanantaina 27.6. klo 18.