30.9.

Koljonvirran Ratsastajat ry  

Hallituksen kokousmuistio 30.9.2021 klo 18

Tilannekatsauksessa käytiin läpi syksyn kisojen tulot ja tarkasteltiin kulutaulukkoa. Vikellysvarusteet ovat saapuneet ja maksettu. Maalit tallin maalaukseen on maksettu ja maalaus eteni talkoovoimin hyvin. Katsomoon oli toimitettu liian lyhyttä puutavaraa. Kevyenliikenteen rakennustyömaa on edennyt kallion räjäytysvaiheeseen. Mainoksia kentälle on myyty 2 kpl. Kentän aidat pitää käsitellä keväällä ennen kuin mainoksia kiinnitetään.

Kilpailuasiat: Ensi vuodelle päätettiin tilata KvR 50 vuotta ruusukkeita juhlavuoden kunniaksi. 30.10 estekisat halloween teemalla. Kolme parasta pukua palkitaan esinepalkinnoilla. 27.11-28.11 järjestetään seuramestaruudet. Esteratsastusmestaruudet: Minimestaruusluokka 60 cm: voittaja saa esinepalkinnon ja mitalin, 2. ja 3. mitalit. Minimestaruuteen ei voi osallistua, jos on ratsastajalla hyväksyttyjä suorituksia yli 70 cm:n tasolla kahdelta edeltävältä kilpailukaudelta. Seuramestaruusluokka 80 cm: voittajalle seuran jäsenyys ja mitali, 2. ja 3. mitalit. Kouluratsastuksessa minimestaruus he C -tasolla. Ratsukolla ei saa olla kahdelta edeltävältä kilpailukaudelta B:stä yli 60 %-tulosta. Seuramestaruus ratsastetaan tasolla helppo B. Seuramestarille ensi vuoden jäsenyys ja mitali. 2. ja 3. mestarille mitalit. KvR SeuraCupin voittajille pokaalit ja palkintoloimet. 2. ja 3. yllätyspalkinnot.

Vikellystoiminta: Päätettiin ottaa käyttöön kausimaksu. 30 euroa /kausi/vikeltäjä (seuran jäsenet), 50 euroa/kausi/vikeltäjä (muiden seurojen jäsenet). Vikellystoimintaan osallistumiseen jatkossa vaaditaan vuoden 2022 alusta jonkin ratsastusseuran jäsenyys. Vähintään kerran vuodessa järjestetään vikellysviikonloppu, jonka vetää ulkopuolinen valmentaja. Yhteistyötä tehdään Savo Vaultersin kanssa.

Kentästä pidettiin erillinen kenttäpalaveri, jossa päätettiin perua kivituhkan lisääminen kentän hiekkaan. Esille tulleiden asioiden pohjalta hallitus päätti, ettei kentälle tehdä tänä syksynä enää toimenpiteitä.

Syyskokous järjestetään 13.11 klo 18 eteenpäin. Pikkujouluruokailu on kokouksen jälkeen.

Jäsenrekisterin liittymislomakkeeseen on tulossa parannus, joka mahdollistaa jäsenen liittymisen ilman jäsensihteerin erillistä hyväksyntää. Päätettiin ottaa lisäpalvelu käyttöön. Jatkossakin jäsensihteeri tarkistaa seuraan liittyneet henkilöt.

Muut asiat:

Kannustettiin hallituksen jäseniä osallistumaan seuratoiminnan iltateelle, joita järjestetään tasaisin väliajoin.

Ensi vuoden toimintaan tehdään vuosikello.

Seuraava kokous 26.10 klo 17:30.