29.6.


Koljonvirran Ratsastajat ry

Hallituksen kokousmuistio 29.6. klo 17

Tilannekatsaus ja talous: Käytiin läpi seuran ajankohtaiset asiat ja talouden tulot ja menot. Kenttä tullaan jatkossa laittamaan talousarvioon omaksi kohdakseen.

Keskusteltiin ulkokatsomoprojektin edistämisestä ja hallitus päätti yksimielisesti hoitaa katsomon maalauksen itse. Tarjoukset maaleista pyydetään mahdollisimman pian, jotta maalaustyö saadaan tehtyä.

Rakennuspalvelu Jasis eli Juuso Jääskeläinen tekee seuralle tarjouksen kiinteistön ulkoseinien maalauksesta.

Ulkokenttä vaatii erityisesti kuivana kesänä paljon huoltoa, kun omaa kalustoa kentän huoltamiseen ei ole. Kiinteistötiimi on selvittänyt asiantuntijoilta vaihtoehtoja ja hallitus päätyi siihen, että kentälle otetaan kivituhkaa aluksi osalle kentän alasta. Työn suunnittelevat ja toteuttavat alan ammattilaiset. Tämän myötä kiinteistön ulkoseinien maalaus jää pääasiassa ensi vuodelle.

Seuran juhlavuosi 2022: Suunnittelutiimiin kuuluvat Laura, Anna, Kaisa ja Pinja. Kaikki hallituksen jäsenet osallistuvat vuoden ideointiin. Ideoita käydään läpi seuraavassa kokouksessa.

Seuraava kokous 13.7. klo 18

Muut asiat: Toimihenkilöiden vähäinen osallistuminen herätti keskustelua. Isompien kilpailuiden järjestäminen mahdotonta mikäli toimihenkilöitä ei ole riittävästi. Kepparikisat heinäkuussa.