26.10.2021

Koljonvirran Ratsastajat ry  

Hallituksen kokousmuistio 27.10.


Tilannekatsauksessa käytiin läpi kevyen liikenteen työmaahan liittyviä asioita ja tulevaa sueravaatetilausta. 

Käytiin läpi toimintasuunnitelma vuodella 2022.  Hyväksyttiin toimintasuunnitelma esitettäväksi syyskokoukselle. 

Käytiin talousarvio 2022 läpi. Hyväksyttiin talousarvio esiteltäväksi syyskokoukselle.

Jäsenedut ja kannatusjäsenyys. Kannatusjäsenyysasia muotoiltiin esitettäväksi syyskokoukseen. Esitetään syyskokoukselle, ettei seuran jäsenmaksua koroteta. 

Syyskokouksen esityslista. Hyväksyttiin syyskokouksen esityslista julkaistavaksi

Palkittavat jäsenet

Keskusteltiin palkittavista jäsenistä ja palkitsemisten perusteista. Päätettiin muistaa kilpailumenestyksen perusteella rankingpisteitä alue- ja kansallisella tasolla saaneita ratsastajia sekä aktiivisia talkoolaisia. Rankingpisteiden perusteella palkitaan Oona Korhonen (esteratsastus), Karoliina Jauhiainen (kouluratsastus), Outi Korpelin (kouluratsastus) ja Tuula Leskinen (valjakkoajo). Aktiivisina talkoolaisina päätettiin palkita useampia. Aktiivisennut: Saimi Rönkkö, Tuija Repo, Tiina Lavinen, Mervi Yli-Hukka ja Jenni Korolainen. Aktiivijunnut: Essi Marin ja Oona Ahonen. Lisäksi päätettiin muistaa seuramme jäsenistä ainoaa liittovalmennuksissa mukana olevaa junioriratsastajaa Ulla-Emilia Lehtosta. 

Seuraava kokous tiistai 7.12. klo 18

Muut asiat. Seuran toiminta-ajatus, toimintalinja ja arvot päivityksen alle ensi vuodelle. Myös seurakehittämisvalmennus tulee taas hakuun ensi vuodelle ja päätettiin hakea uudelleen mukaan valmennukseen.