18.8.

Koljonvirran Ratsastajat ry

Hallituksen kokousmuistio 18.8. klo 18


Tilannekatsaus ja talous: Käytiin läpi seuran ajankohtaiset asiat ja talouden tulot ja menot kesäkuun kisojen osalta. Katsomon kunnostukseen hankittu puutavara ei ollut käypäistä, joten asian selvittely jatkuu. Tallirakennuksen maalausprojekti pyritään aloittamaan syksyn aikana, pikapalaveri aiheesta 1.9. Hanne kyselee tarjouksia maalaukseen ja katsomoon tarvittavien materiaalien hinnoista.

Porovedentien kevyenliikenteenväylän työt ovat menossa tallin kohdalla. Tulevina viikkoina myös räjäytetään kalliota.

Kentän reuna-aitoihin myydään mainospaikkoja. Sopimuspohja löytyy seuran Drivestä. Seuravaatetilausta edistävät syksyn aikana Laura ja Jenna. Tavoitteena löytää laadukkaita ja kestäviä seuravaatteita.


Kenttä: Keskusteltiin Maansiirto Korolaisen kivituhkatarjouksesta kentälle ja sovittiin, että kiinteistötiimi jatkaa asian selvittelyä.


Kisat: Loppuvuoden kisapäivät 10.10 koulukisat ja 27.-28.11 este- ja koulukilpailut.


Juhlavuosi 2022: Juhlavuositiimi jatkaa juhlavuoden toiminnan suunnittelua. Perustetaan WhatsApp-ryhmä kaikille juhlavuoden suunnittelusta kiinnostuneille.


Syksyn toiminta: Syyskokous ja pikkujoulut marraskuun puolessa välissä Raatihuoneella. Seuraava kokous: 30.9 klo 18:00. Liity jäseneksi mainontaa syyskuussa, kun jäseneksi voi liittyä puoleen hintaan.