10.7.2020

 

Koljonvirran Ratsastajat ry

 

KOKOUSMUISTIO 10.7.2020

 

Talouskatsauksessa todettiin, että taloudellinen tilanne on hyvä ja talousarviossa on pysytty.

 

Seuratoimintatiimiin sekä kisatiimiin tulivat mukaan Jenna ja Salla. Jenna liittyi myös tiedotustiimin riveihin. Pinja jatkaa heppakerhon vetäjänä. Tiimeillä on valta määrärahojensa puitteissa valmistella asioita hallitukselle. Hankinnat kirjataan jatkossa hallituksen pöytäkirjaan. 

Anna viimeistelee talkoopassin. Täysi talkoopassi on 10 € arvoinen ja sen voi hyödyntää esim. seuran tapahtumissa, kisoissa tms.

Suomen Ratsastajainliiton puolelta on tulossa seurakehittäjä käymään syksyllä 2020.

Sääntökoulutus on 24.8.2020 klo 17.00 kaupungintalolla, Pohjolankatu 14. Kouluttajana on Elise Toppinen. Ensimmäiset kilpailut ovat 5.-6.9.2020. Kentän kunnostus ennen kisoja on nyt erityisen tärkeää. 

Jäseneltä on tullut esitys, että kisat järjestettäisiin jossain muualla kuin Koljonvirralla. Kisat ovat imagokysymys Koljonvirran Ratsastajille ja niiden pitäminen Koljonvirralla on tärkeää. Lisäksi kaupunki on kunnostanut kentän ja sen käyttäminen on tärkeää nyt, kun se on käyttöönottovaiheessa. Suurin osa osallistujista on seuran jäseniä ja ratsastuskoulun oppilaita.

Liikutaan yhdessä Iisalmi -tapahtuma on liikuntahallilla 21.8.2020 klo 16.30. Selvitetään mahdollisuutta arpoa palkinnoksi puoli tuntia talutusratsastusta tai yksi tunti ryhmässä. 

Kiinteistötiimi tekee suunnitelman kentän jatkohuollosta ja tuo sen hallituksen käsiteltäväksi. 

Tilataan maneesin katon korjaus Rakennuspalvelu Jasis, Juuso Jääskeläiseltä tarjouksen mukaisesti. 

Heppakerholaiset, jotka ovat kevätkauden maksaneet, saavat tulla syyskaudeksi samalla maksulla Koronan vuoksi peruuntuneiden kertojen korvaamiseksi. Uusilta kerholaisilta peritään maksu. Vikellysksen alkeet -kurssi järjestetään 26.-27.9.2020 Koljonvirran ratsastuskeskuksen  maneesissa. Kurssille voidaan ottaa kymmenkunta osallistujaa. Suomen Ratsastajainliiton vikellyskomitean vikellysvarusteet ovat vuokralla nyt kolme kuukautta eteenpäin. 

Keskustelu seuran toiminnasta, kehittämisestä ja pelisäännöistä hallituksessa siirretään seuraavaan kokoukseen.

Muut asiat:

Kilometrikorvaus on 0,43 €/km omalla autolla liikuttaessa esim. seuratoiminnan koulutuksiin. 

Pilates –kurssi järjestetään syksyllä suunnitelmien mukaisesti. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi on kerran viikossa 9.8.2020 klo 19.00 – 20.00 yhteensä viisi kertaa. 

Kaupungilta on tullut kysely laidunten tarpeellisuudesta. Asiaa selvitellään seuraavaan elokuun kokoukseen.