25.8.2019

    

Kokousmuistio 25.8.2019

Osallistujat: Tuula Leskinen puheenjohtaja, Pinja Maijala, Anna-Mari Eskelinen, Anna-Maija Mansikkala, Sari Niemi sihteeri, Miia Rissanen, Marja Saarivainio, Anna-Kaisa Säisä ja Mervi Yli-Hukka

 

1. Kisojen 7-8.9. 2019 järjestelyt. Järjestelyt ovat kunnossa: Elise Toppinen tuomarina estekisoissa,Katri Hiltunen tuomarina koulukisoissa ja Miia Tallgren ratamestarina esteradalla. Mitalit jaruusukkeet ovat olemassa. Radan rakennus ajoissa, jotta myöhästymisiä ei tule.

2. Tallin tehdyt korjaukset, Tuula kertoi, että on tehty lattian paikkaukset, liukuovet latoon ja maneesiin, kynnyspelti pultattu kiinni ja ikkunat korjattu. Liven karsinasta lasin vaihtolasku menee yrittäjälle.Turvevaraston seinää tulee korjata. Järjestetään talkoot 21.9.2019.

3. Keskusteltiin loppuvuoden jäsenmaksuista, sillä Ratsastajain liitto antaa jäsenmaksuista alennusta loppuvuodelle 50 %. Seuran osuus pysyy ennallaan. Asiasta tiedotetaan.

4. Seuran sääntöjen uudistaminen on ajankohtaista. Tuula luonnostelee keskustelun pohjalta sääntömuutosta. Käsittely täytyy olla ensin hallituksen kokouksessa ja sitten syyskokouksessa.

5. Syyskauden tapahtumista keskusteltiin. Syyskokous voisi olla pikkujoulujen yhteydessä klo 18.00 ja pikkujoulut alkavat klo 18.30. Tässä kokouksessa käsiteltäisiin sääntömuutosasiat. Tapahtumia on ollut niin paljon, että päätettiin luopua loppuvuoden ylimääräisistä tapahtumajärjestämisistä.

6. Toppilan tallin yhteistyöehdotuksesta keskusteltiin. Tuula ja Anna keskustelevat Elisen kanssa siitä mitä odotetaan yhteistyöltä.

7. Mahdollinen palautekysely. Pinja luonnostelee mahdollisen palautekyselyn jäsenistölle.