17.2.2019

Kokousmuistio 17.2.2019

(Läsnä: Mervi Yli-Hukka, Anna Eskelinen, Miia Rissanen, Tuula Leskinen, Anna-Kaisa Säisä, Anna-Maija Mansikkala, Marja Saarivainio Poissaolijat: Sari Niemi)


* Kevään 1-tason kisapäivät on päätetty. Luokat maaliskuun kisoihin (16.-17.3.) on jo päätetty ja
kilpailukutsut julkaistu. Huhtikuun (6.-7.4.) 1-tason kouluratsastuskilpailuissa ratsastetaan
luokat helppo C:2 (2000), helppo B:0 (2009), helppo A:10 (2011) ja estekilpailuissa luokat 40-50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm.

* Tapahtumakalenteri käytiin läpi ja lisättiin sinne kepparitapahtuma kesälle, tutustuminen issikoihin maaliskuulle ja tutustuminen lännenratsastukseen huhtikuulle. Kalenteria päivitetään tilanteen mukaan.


* Päätettiin kevätkokouksen ajankohta, kokous pidetään 29.3. klo 19.


* Liikunta- ja nuorisojärjestöjen sekä vammaisjärjestöjen toiminta-avustukset. Sovittiin, että Tuula Leskinen tekee hakemuksen.


* Ykkösasioita ovat ladon ja maneesin liukuovet, ulkovalaistus ja mahdollisesti sähkötaulu. Arto Sahlström (Sähköramista) tekee tarjouksen ulkovalaistuksesta ja sähkötaulun uusimisesta. Lamppujen vaihtaminen ledivaloiksi on myös suositeltavaa.

* Keskusteltiin syksyn 2019 seuramatkavaihtoehdoista ja jatketaan asian selvittelyä.


* Sähköpostin ja whatsappin käyttö hallituksen päätöksenteossa. Päätettiin, että hallitus voi tehdä päätöksiä sähköpostin tai whatsapp-palvelun kautta. Keskusteltiin sopivasta tavasta käyttää whatsappia viestinnän välineenä. Yhdistyslain mukaisesti taloutta koskevat päätökset tehdään kokouksissa. Kokouksen voi kutsua koolle kuka tahansa hallituksen jäsen tarpeen
vaatiessa.
 

* Kevätkokouksessa valitaan kesken kauden pois jäävien Janne Niirasen ja Anna-Kaisa Säisän tilalle uudet jäsenet.

* Seuratoiminta-asioissa seuran ja yrityksen yhteyshenkilönä toimii Miia Rissanen.


* Kokous päättyi klo 18.25. Muistion kirjasi Miia Rissanen