KEVÄTKOKOUS pidettiin 14.6.

14.6.2020

Kevätkokous pidettiin tänään aurinkoisessa säässä Koljonvirran Kartanolla!

Kokouksen aluksi vietimme hiljaisen hetken kunnioittaaksemme alkuvuodesta menehtyneen seuran perustaja- ja kunniajäsen Tuula Laurilan muistoa.

Kokouksessa palkittiin pitkäaikaisesta ja merkittävästä työstä seuran hyväksi Tuula Leskinen asiaan kuuluvasti hevospatsaalla ja ruusulla. Tuulasta tuli samalla seuran kunniajäsen. Lisäksi Koljonvirran Ratsastajien viirein ja ruusuin palkittiin Anna-Maija Mansikkala ja Anna-Kaisa Säisä, molemmat monitoimisesti ja aktiivisesti seuratoimintaa usean vuoden ajan edistäneinä hallituksen jäseninä.

Kokouksessa hallitukseen valittiin 2 uutta jäsentä; Jenna Hartojoki ja Salla Nousiainen puheenjohtajaksi valitun Mervi Yli-Hukan ja tehtävästään eronneen Hanne Bundan tilalle.

Koljonvirran Ratsastajat ry:n sääntömuutosprosessi on ollut käynnissä jo jonkin aikaa ja tänään kevätkokouksessa jäsenistö hyväksyi uudet säännöt. Säännöt astuvat voimaan ja tulevat myöhemmin myös seuran www-sivuille luettavaksi.

Kokousmuistiot julkaistaan seuran www-sivuilla ja muistutamme, että pöytäkirjat on mahdollista pyytää luettavaksi laittamalla viestiä mesen tai sähköpostin (koljonvirran.ratsastajat@gmail.com) kautta :)

Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!