VUODEN 2020 JÄSENMAKSUT

20.1.2020

Jäsenmaksulaskut ovat nyt viimein lähteneet ja saapuvat postissa ensi viikon aikana.

SEPA-pikasiirroista johtuva järjestelmäongelman vuoksi Suomen Ratsastajain liitto pyytää jäseniä välttämään maksamista Danske Bankin tililtä.Ellei pikasiirto-ongelmaa saada kuriin ennen kuin suorituksia alkaa tulemaan, joudumme kohdistamaan Danske Bankista tulevat suoritukset käsin. Niiden henkilöiden jäsenyyksien voimaantulon osalta on luvassa viivettä. Muistakaa lisäksi, että teillä on mahdollisuus tilata tulevien vuosien jäsenmaksulasku e-laskuna.

Tässä ohjeet e-laskun käyttöön:

Siirry sinäkin nyt e-laskuun!

Näin otat käyttöön Suomen Ratsastajainliitto ry:n kätevän ja turvallisen e-laskun maksaessasi ratsastusseurasi jäsenmaksua (Huom! Ei koske muita SRL:sta tulevia laskuja):

1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi valikoista kohta ”E-lasku”, ”E-laskusopimukset” tai ”Uusi E-lasku” (tai vastaava) ja klikkaa sitä.
  2. Valitse laskuttajaluettelosta Suomen Ratsastajainliitto ry.
  3. Syötä tunnistetietona viitenumero laskustasi (tai seuraa verkkopankkisi ohjeita).
  4. Saat jatkossa e-laskut suoraan verkkopankkiisi, jossa sinun tarvitsee tarkistaa ja hyväksyä laskua yhdellä klikkauksella.

Vinkki! Halutessasi voit liittää e-laskun automaattiseen maksamiseen, jolloin pankki veloittaa laskun summan automaattisesti laskun eräpäivänä.

Valitsemalla e-laskun säästät seurasi jäsenmaksulaskutuksen kuluja.