Uuden puheenjohtajan tervehdys!

17.12.2019

Tänään Koljonvirran Ratsastajien toisessa syyskokouksessa, ratsastuskeskuksen yläkerrassa, torttujen ja glögin äärellä muodostettiin uusi hallitus sekä valittiin allekirjoittanut Koljonvirran Ratsastajat ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2020. Kiitän seuran jäseniä luottamuksesta ja samalla kiitän pitkäaikaista puheenjohtajaamme Tuula Leskistä siitä valtavasta työmäärästä, minkä hän on tehnyt seuran hyväksi.

Toimin varapuheenjohtajana vielä tämän vuoden loppuun. Kiitos myös Anna-Kaisa Säisälle ja Anna-Maija Mansikkalalle tämän vuoden hallitustyöskentelystä sekä talkootyöstä seuran hyväksi.

Haluan toimia tehtävässäni tunnollisesti ja oikeudenmukaisesti. Koska olen tällä hetkellä myös vanhempainyhdistyksessä puheenjohtajana, on tärkeää myös siitä syystä jakaa tehtäviä hallituksen jäsenien kesken entistä enemmän.

Lähdetään uudella innolla hyvässä yhteistyössä yrittäjän kanssa jatkamaan ja kehittämään toimintaa.

Jäsenet, olette kaikki tärkeitä! Toivon, että otatte rohkeasti yhteyttä minuun asiassa kuin asiassa.

Rentouttavaa joulua kaikille!

Toivottaa: Mervi Yli-Hukka