3.12.2020

 

Koljonvirran Ratsastajat ry 

KOKOUSMUISTIO 3.12.2020 

 

Kokouksen sihteeriksi valittiin Kaisa Kangas, koska Sari Niemi joutui poistumaan kokouksesta aiemmin.

 

Keskusteltiin jouluruokailun ja syyskokouksen toteuttamisesta. Syyskokous järjestetään koronaohjeistuksia noudattaen ja osittain etänä. Jouluruokailu toteutetaan koronaohjeet huomioiden. Syyskokouksen linkki lähetetään etäosallistujaksi ilmoittautuneille. Samalla heille laitetaan talousarvio ja toimintasuunnitelma. Etäyhteyden päässä olevien on varauduttava olemaan videoyhteydellä tavoitettavissa, jos kokouksessa joudutaan äänestämään.

 

Käytiin keskustelua talousarvioesityksestä ja toimintasuunnitelmasta vuodelle 2021. Kuluihin arvioidaan tulevan jonkin verran korotuksia. Päätettiin hyväksyä talousarvioesitys ja toimintasuunnitelma syyskokoukseen vietäväksi.

 

Keskusteltiin sääntömuutosesityksestä syyskokoukselle vietäväksi. Tarkastelun alla on kannattajajäsenyys sekä etäosallistuminen vuosikokouksiin.

 

Syyskokoukselle esitetään jäsenmaksujen ja -etujen säilymisestä ennallaan. 

 

Taloustilanne on ok. Osa kilpailutuloista on vielä tilittymättä. Hankitaan lopuilla junioritoiominnan avustusrahoilla minitrampoliinit, joita käytetään mm. vikellystreeneissä. Lisäksi Noora Komulaiselle maksetaan hevosen käytöstä vikellystoimintaan korvaus.

 

Yhteistyöpalaveri yrittäjän kanssa siirretään joulukuulta tammikuulle 2021.

 

Seuraava kokous on 28.12.2020 klo 15:00, jolloin tehdään opetusministeriön liikuntapaikkarakentamisen avustushakemus 

 

Muut asiat: 

  • Palkitaan syyskokouksessa kilpailijoita, jotka ovat aluetasolla saaneet rankingpisteitä. Lisäksi tänä vuonna annetaan kannustuspalkinto yhdelle kilpailijalle. Palkitaan myös aktiivitulokas seuratoiminnan pariin.

  • Hiekkakasan kohtaloa mietitään seuraavassa kokouksessa.

  • Kilpailujärjestäjäpalaveri aluekilpailujen suunnitteluun 5.12.

  • Seurakehittäjien käynnille ehdotetaan ajankohdaksi 17.4.2021.